Ontvangen Donaties

Ontvangen donaties

Het gemiddelde inkomen van een werkende ouder in Gambia is € 25,00 per maand , dit is heel weinig als je hier alles van moet betalen zoals eten, drinken, huis en water. Dan kunt u zich ook voorstellen dat hierna geen geld over is om hun kinderen naar school te laten gaan. Het kost ongeveer €60,00 per jaar om een school kind naar school te laten gaan. We spreken dan van kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar. De scholen moeten voldoen aan de eisen van de overheid, maar krijgen hier niet veel van. Ze krijgen geen materiele of financiële steun, daarom hebben deze scholen uw steun nodig.

 

De wereld voor kinderen kan haar werk niet doen zonder financiële en materiele steun!

Wat kunt u doen?

Wilt u ons werk ondersteunen, dan kunt u een bijdrage overmaken op ons rekeningnummer. Iedere bijdrage is van harte welkom. 100% garantie dat uw geld ook echt terecht komt in Gambia.

 

U kunt samen met uw sportschool of vereniging een inzamelingsactie houden. Dit kunnen bijvoorbeeld sporttenu's, lotenverkoop of bijvoorbeeld een spinningmarathon.

 

U kunt in uw omgeving geld ophalen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld klusjes doen voor een klein bedrag bij opa & oma of oom & tante.

 

U kunt met uw school mee doen aan de schoenendoosactie of aan een van de andere acties die wij hebben lopen. Er kan in de winter geschaatst worden voor Stichting de Wereld Voor Kinderen of er kan een loop georganiseerd worden.

 

Heeft u vragen hierover neem dan gerust contact met ons op!

De inzamelingacties die al zijn gehouden:

Computers Vakmedianet & DNV

Het is niet vanzelf sprekend dat een school in Gambia beschikt over computers. Wanneer dit wel zo is is het maar de vraag of ze het nog doen. De software die op de computers zit zijn zo oud en van cd-roms hebben ze niet gehoord. Ze werken nog met flopjes!

 

Ook in Gambia worden computers steeds belangrijker! Zo kunnen ze oefeningen maken op de computer, leren type en natuurlijk ook communiceren met de buitenwereld. Dit heeft een groot voordeel op de toekomst van deze kinderen.

 

Dit vonden Vakmedianen & DNV ook en hebben ons meer dan 50 computers gedoneerd!

Lees meer over de computers!

Lees meer over de schoenen van

Den Elzen!

Schoenen Den Elzen Leiderdorp

Schoenenwinkel Den Elzen uit de Santhorst in Leiderdorp heeft 100 paar nieuwe kinderschoenen geschonken.

Deze hebben wij uitgedeeld aan de kinderen die het erg nodig hebben. De meeste lopen op te kleine schoenen of hebben helemaal geen schoenen.

Deze schoenen zijn van zeer goede kwaliteit waardoor ze ook nog gebruikt kunnen worden door de broertjes en/of zusjes van de kinderen als ze uit de schoenen gegroeid zijn!

5.000 Schriften en pennen

Keurslager Pestel Leiderdorp

 

Keurslager Pestel uit Leiderdorp heeft samen met zijn klanten een inzamelingsactie gehouden.

 

Voor €0,20 kon je een schrift en pen, inclusief het versturen, donere.

 

EN DIT WAS EEN SUCCES! Totaal zijn een 5000 schriften en pennen naar de scholen gegaan die De Wereld Voor Kinderen ondersteund!

Spinningmarathon Fit For Free

Leiderdorp € 1.126,30!!

 

Zondag 19 april 2015 was er een 4 uur durende spinningmarathon bij Fit For Free in Leiderdorp. Deze dag stond geheel in het teken van De Wereld Voor Kinderen.

 

Deze dag kwamen mensen een donatie brengen in de vorm van een geldbedrag maar ook goederen. O.a. is er sportkleding, speelgoed, knuffels, ziekhuisgoederen en eten ingezameld. Beneden op de parkeerplaats werd dit netjes in een container geplaatst.

 

Uiteindelijk is er deze dag een super mooi bedrag van €1.126,30 opgehaald.

Spijkerbroeken Sample Leiderdorp

Kledingwinkel Sample uit Leiderdorp heeft een aantal keer een super leuke actie gehouden. Hun klanten konden hun oude spijkerbroeken inleveren en kregen dan €20,00 korting op de aankoop van een nieuwe spijkerbroek.

 

De teller staat al op meer dan 250 spijkerbroeken!

Brillen Saton Leiderdorp

Optiek Saton in Leiderdorp heeft heel veel brillen gedoneerd aan de Wereld Voor Kinderen. Er zijn vaak brillen waar zij niks meer meekunnen die door de klanten worden ingeleverd.

 

De Wereld voor kinderen heeft deze brillen bij een oogziekenhuis gebracht waar de lokale bevolking een bril aangemeten krijgen en deze gratis voor hun is omdat ze dit niet kunnen betalen.

11.150 Moestuintjes

Iedereen kent wel de moestuintjes actie bij de AH. Toen de actie afgelopen was heeft De Wereld Voor Kinderen contact gehad met verschillende vestigingen en hebben toen de overgebleven moestuintjes gekregen. Daarnaast hebben de mensen in onze omgeving ook hard gespaard.

 

De actie is zo goed gegaan dat er totaal 11.150 moestuintjes hebben ingezameld.

Doneer nu! En help deze kinderen in Gambia

NL54 INGB 0006 3282 01

Volg ons ook op Facebook!