Spinningmarathon 2015

Spinning Marathon

Fit For Free Leiderdorp

Zondag 19 april 2015 was er een spinning marathon bij Fit For Free in Leiderdorp.

 

Er werd deze dag 4 uur lang gespind voor De Wereld Voor Kinderen. Voor elk uur dat ze op de fiets zaten werd er geld en goederen ingezameld. Deze dag is er o.a. sportkleding, speelgoed, kleding en voedsel ingezameld.

 

Tijdens deze marathon werden er ook een groepslessen gehouden door Rashid van Exel en heeft hij aan de kinderen kickboks les gegeven. Deze dag mochten een aantal mensen voor een leuke bijdrage een personal training volgen en werden hierbij geholpen door Patrick Tal.

 

Voor de rest konden de deelnemers zich laten masseren en werden en lootjes verkocht voor de loterij. De prijzen van deze loterij werden gesponsord door winkeliers uit Leiderdorp. O.a. Sample, Saton, Ringfoto, Bubble Jungle & Glow in the dark golf, Autowas H2O en keurslager Pestel hebben prijzen gedoneerd voor deze dag.

 

Drinken en fruit werd verzorgd door Albert Heijn en verschillende hapjes gedurende de dag waren ter beschikking gesteld door Albert Pestel.

 

Daarnaast konden mensen rijst kopen voor gezinnen die De Wereld Voor Kinderen ondersteund in Gambia. Deze families waren hier zo blij mee dat ze het rijst hadden gekregen! Nu kunnen ze weer een tijdje vooruit met hun eten.

 

Unity TV was ook nog van de partij om beelden te maken van de spinningmarathon en werd Nienke (voorzitster) van De Wereld Voor Kinderen ook geïnterviewd net zoals Vincent Ouwekerk vestigingsmanager van Fit For Free Leiderdorp.

 

Wij willen graag iedereen bedanken die een steuntje bij hebben gedragen aan deze dag, ook de sponsoren willen wij bedanken en natuurlijk de mensen die uren lang op de fiets hebben gezeten en mee hebben gedaan aan de groepslessen om dit mooie bedrag bij elkaar op te halen.

 

Uiteindelijk is er deze dag een super mooi bedrag van €1.126,30 opgehaald en super veel goederen die allemaal verscheept zijn naar Gambia.

 

Intervieuw bij Unity TV

 

De Wereld Voor Kinderen werd samen met Vincent Ouwekerk vestigingsmanager van Fit for Free Leiderdorp uitgenodigd om in de uitzending van Unity TV bij Leendert langs te komen.

 

In dit kort durende interview werd er gesproken over de stichting maar ook over de spinning marathon die op 19 april laten vond bij Fit For Free.

 

 

Doneer nu! En help deze kinderen in Gambia

NL54 INGB 0006 3282 01

Volg ons ook op Facebook!